Slik treffer du oss​

Alltid klar for en kopp kaffi! 🙂

Solvind har hovedkontor på Ullandhaug økologiske gård i Stavanger, rett ovenfor Universitetet. Men ettersom vi etterhvert har utvidet aktivitetene nordover finner du oss også ofte på Haugalandet. Her har vi base på Storøy og på Gismarvik, der det gjennom 2021 vil være anleggsaktivtet for vårt prosjekt i Haugaland Næringspark.

Vi er altid tilgjengelig for en prat og en kopp kaffi, hvis du lurer på noe om våre prosjekter, vårt engasjement eller vårt selskap som helhet. På grunn av vår reisevirksomhet anbefaler vi likevel at du først tar kontakt på telefon eller epost, så er vi sikre på at vi er tilstede når du kommer.

Er du interessert i å besøke et av våre vindkraftverk, er du også velkommen til å ta kontakt. Vi tilbyr for tiden også regelmessige omvisninger på Storøy, vårt prosjektt som er bygget tilnærmet inngrepsfritt i Storøy Næringspark nord på

Karmøy. Følg med på vår Facebook side under arrangementer.

Både vårt kontor på Ullandhaug og vårt driftsbygg på Storøy er basert på gjenbrukstanken. Byggene er satt sammen av flere utrangerte kontainerte som ble pusset opp og kledd inn. På Ullandhaug er vi del av det bærekraftige fellesskapet, som inneholder grønn arbeidstrening og økologisk demolandbruk. På Storøy får masse vind i håret og nyter utsikten ut over det åpne havet og til de to 150 m høye vindturbinene. Med kun 250 m avstand (800 m til privathus anbefales) opplever vi i vår hverdag hvordan det er å være nabo til en vindmølle. Bygget er er spesielt tilpasset omgivelsene, med gresstak og kledning av sibirsk lerk fra Jæren, og går dermed i ett med naturen ved havgapet.

Kontakt oss via post@solvind.no eller finn din samtalepartner under Vårt team.

HOVEDKONTOR OG POSTADRESSE

på Ullandhaug Økologiske gård

Post og besøksadresse

Solvind Prosjekt AS
Ullandhaugveien 150
4021 Stavanger

post@solvind.no

AVDELING HAUGALAND

i Storøy Næringspark

Storøyvegen
4260 Torvastad

Ved avtale henter vi deg på fastlandssiden av brua til Storøy. Næringsparken er stengt for uvedkommende og besøk er kun mulig etter avtale. Bruk denne adressen, men kjør litt lenger mot brua helt i nord.