Slik treffer du oss​

Alltid klar for en kopp kaffi! 🙂

Solvind har siden mars 2024 hatt hovedkontor på Innbyggertorget i Vikevåg, på Rennesøy. Hit flyttet vi etter å sittet i mange år på Ullandhaug økologiske gård i Stavanger. Men ettersom vi har mye aktivitet nordover finner du oss også ofte på Haugalandet. Her har vi base på driftbygget vårt på Storøy og på Gismarvik i Haugaland Næringspark. 

Vi er alltid tilgjengelig for en prat og en kopp kaffi, hvis du lurer på noe om våre prosjekter, vårt engasjement eller vårt selskap som helhet. På grunn av vår reisevirksomhet anbefaler vi likevel at du først tar kontakt på telefon eller epost, så er vi sikre på at vi er tilstede når du kommer.

 

Vårt driftsbygg på Storøy er basert på gjenbrukstanken. På Storøy får masse vind i håret og nyter utsikten ut over det åpne havet og til de to 150 m høye vindturbinene. Med kun 250 m avstand (800 m til privathus anbefales) opplever vi i vår hverdag hvordan det er å være nabo til en vindmølle. Bygget er er spesielt tilpasset omgivelsene, med gresstak og kledning av sibirsk lerk fra Jæren, og går dermed i ett med naturen ved havgapet.

Er du interessert i å besøke et av våre vindkraftverk, er du også velkommen til å ta kontakt. 

Kontakt oss via post@solvind.no eller finn din samtalepartner under Vårt team.

inntorget
Innbyggertoget2

HOVEDKONTOR OG POSTADRESSE

på Innbyggertorget i Vikevåg

Post og besøksadresse

Solvind Prosjekt AS
Asalveien 6
4150 Rennesøy

post@solvind.no

AVDELING HAUGALAND

i Storøy Næringspark

Storøyvegen
4260 Torvastad

Ved avtale henter vi deg på fastlandssiden av brua til Storøy. Næringsparken er stengt for uvedkommende og besøk er kun mulig etter avtale. Bruk denne adressen, men kjør litt lenger mot brua helt i nord.